Juhlat ja Tapahtumat

Pyydä meiltä kokonaistarjous juhlasi/tapahtumasi kalustuksesta ja somistuksesta! 35-vuotinen taipaleemme tapahtumatuotantojen kentällä takaa sen, että voimme tarjota toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikenlaisiin tapahtumiin.

Kerro meille toiveesi! Teemme suunnitelmat ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Ohjeita tarjouspyynnön tekemiseen löydät täältä

Tulemme paikan päälle pystyttämään kalusteet ja somisteet ja juhlien jälkeen puramme kaiken pois ja kuljetamme takaisin varastollemme. Toimimme kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Tutustu valmiisiin teemoihin tai keksi omasi!

Pöytäsomisteet

Näyttävä noutopöydän somistus ja/tai ruokailupöytien somistus. Tai ehkä jopa ihan teemabaari perinteisen juomapöydän tilalle?

Yleissomisteet

Valikoimassamme on runsaasti isoja ja näyttäviä elementtejä joilla somistetaan sisääntuloa, esiintymislavaa tai yleisesti tilaa.

Kuvausseinät

Kuvausseinä on juhlien ehdoton vetonaula! Rakennamme tilaisuuteenne sopivan kuvausseinän jonka edessä vieraat voivat ottaa näyttäviä kuvia.

kalustetarpeet

Puuttuuko tilasta narikat tai tarvitseeko bändi esiintymislavaa? Meiltä tilaatte tilaisuuteenne somisteiden lisäksi tarvittavat kalusteet, valikoimassa myös paljon erikoiskalusteita mitä et muualta löydä!

X