Agroksenmäen holvikellari

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas joka on otettu tapahtumakäyttöön vuonna 2005. Tila on lajissaan ainutlaatuinen, sillä viisi metriä korkea luonnongraniitista holvattu 300 neliömetrin juhlasali on puoliksi maan alla. Lisäksi rakennuksessa on matalampaa aputilaa, tilat yhdistävä sadan neliön aula sekä esillepanokeittiö. Holvikellari luo tunnelmalliset puitteet erilaisille yritys-, teema-, hää- ja perhejuhlille, mutta soveltuu erinomaisesti myös näyttely-, kokous- ja minimessukäyttöön.

Isot tilat ja pitkä vuokra-aika

Agroksenmäen holvikellariin mahtuu enimmillään 240 henkilöä, mutta parhaimmillaan tila on noin 70–150 hengen tapahtumissa. Asiakas saa juhlatilan käyttöönsä koko vuokra-ajaksi kello 09.00 – 06.00. Vuokra-aika sisältää myös juhlan pystytyksen ja purun.

Vapaa tarjoilu ja omat juomat

Asiakas saa tuoda tiloihin oman cateringin sekä omat juomat. Agroksenmäen holvikellarissa on iso keittiö jossa ruoka on mahdollista pitää kylmänä/lämpimänä. Keittiön varustukseen kuuluu mm. runsaasti kylmäsäilytystilaa, bankettikaappi, uunit, pakastin, tiskikone sekä kahvinkeitin.

Teidän näköisenne juhla

Tilavuokraan sisältyy kalusteet 120 henkilölle sekä kattava av-laitteisto. Kaluste- ja somistevuokraamomme kautta saatte lisäksi vuokrattua yksittäisiä tuotteita tai kokonaisen teemakokonaisuuden! Myönnämme holvikellariin tilattujen somisteiden ja kalusteiden vuokrasta 20% alennuksen.

Lisää kuvia löydät holvikellarin Facebook-sivuilta sekä Instagramista!
Vuokraan sisältyvät kalusteet
  • suorat kuuden hengen pöydät (80x180cm) 20kpl

  • klaffituolit 120kpl

  • naulakot 120 piikkiä

  • buffet- ja apupöydät  10kpl (73x112cm)

  • tynnyrit 8kpl

  • Langaton internetyhteys

  • Valkokangas ja videotykki

  • Äänentoistolaitteisto

  • Kattava juhlavalojärjestelmä

Lisäksi tilassa on jonkin verran taloon kuuluvaa antiikkikalustoa, kuten tuoleja, penkkejä ja vanhoja tynnyreitä.

Wc-paperit, käsipyyhkeet ja käsisaippuat 120 hengen tarpeisiin sisältyvät tilavuokraan.

Juhlasalin kalusteet ovat asiakasta varten rullakoihin pakattuna ja ne tulee pakata vastaavasti tilaisuuden jälkeen. Kalusteiden asettelu- ja keräilytyön voi halutessaan tilata erilliseen lisähintaan.

Teemajuhlat

Valitse juhlallesi teema ja erotu joukosta! Holvikellari on jo itsessään hyvin omalaatuinen tila kiviseinineen mutta samalla hyvinkin muuntautumiskykyinen. Tutustu valmiisiin teemoihimme tai keksi täysin oma teema, me toteutamme suunnitelmasi! Teemajuhlien järjestäminen holvikellarissa kannattaa; tunnemme tilan kuin omat taskumme, varasto on lähellä emmekä veloita kuljetuskustannuksia ja saatte kaikista holvikellariin vuokratuista somisteista ja kalusteista 20% alennuksen!

Tapahtumatuotanto

Pyydä meiltä tarjous kokonaistuotannosta!  Teemme mielellämme teille myös pakettitarjouksia johon sisältyy kaikki juhlatilan kalustukseen ja somistukseen liittyvä, juhlan pystytys ja purku sekä siivous. Halutessanne voimme myös pyytää tilassa usein toimineilta pitopalveluilta tarjousta tarjoilusta. 

Workshop-tila

Tarvitsetko isoa tilaa harrastetoiminnalle tai workshop-tilaksi?

Kokous- ja koulutustilaisuudet

Jos haluat kokoustasi tai koulutustilaisuuttasi varten hieman erilaisen tilan on Agroksenmäen holvikellari ratkaisu myös tähän. Pienemmät, noin 50 henkilön, kokoukset on toteutettavissa tilan nk. matalalla puolella ja jos osallistujia on enemmän, voidaan seminaari tai koulutus järjestää juhlasalin puolella. Tilaa ruokailulle ja tauoille löytyy aulasta tai juhlasalista. Voimme myös pukea tilan juhla-asuun iltatilaisuutta varten, jolloin tunnelma voidaan muuttaa erilaisten elementtien avulla mieleenpainuvaksi.

X