Pirunnyrkki Agroksenmäen holvikellarissa

Kalevalasta inspiroitunut sarjamurhaaja kylvää kauhua, kunnes poliisi tekee yllättäen pidätyksen. Kullervoksi ristittyä murhaajaa tutkinut toimittaja on kuitenkin pidätyksestä eri mieltä, ja tapauksen uusin käänne osoittaa pahimmat pelot todeksi – oikea murhaaja on yhä vapaana! Vieraat seuraavat tapahtumia, jututtavat tutkijoita, tutustuvat todisteisiin älypuhelimillaan sekä profiloivat sarjamurhaajan sielunmaisemaa. Uusimman uhrin kohtalo on heidän käsissään.

Tuoni Studioiden ja Agroksenmäen holvikellarin murhamysteeri Pirunnyrkki on show & dinner -tyyliin toteutettu, n. 2,5-3h kestävä ohjelma. Se ei ole vain esitys, jota voi seurata, vaan elämys, jossa vieraat ovat osana tapahtumia. Esiintyjät kiertelevät näytösten välissä vieraiden keskuudessa ja jututtavat heitä poistumatta koskaan roolihahmosta, improvisoiden ja viihdyttäen. Täten ohjelma, tarina ja tiivis tunnelma jatkuvat koko tapahtuman ajan.

Ohjelma saatavilla 40-150 henkilön ryhmille. Valitse ryhmällesi sopiva aika – lounas (klo 11-15) tai illallinen 17-21) – ja tulkaa ratkomaan vuoden jännittävin mysteeri yhdessä. Hinta 79€/hlö + alv. Pirunnyrkki on varattavissa maanantaista keskiviikkoon loppuvuoden ajan.

Pirunnyrkki menu

Raitajuuri-leipäjuustosalaatti

Ohraa, timjamia porkkanaa, salaattia ja viikuna-balsamicoa

Katkarapu Caesar

Keittiömme krutongeilla & kastikkeella

Kellarin loimulohta & lime-kapris smetanaa

Metsäsienisalaattia ja ruissipsejä

Artesaani leipäkori

Yrttituorejuustoa

***

Yrttimarinoitua karitsan paahtopaistia

Rosmariini-puolukkakastike

Paahdettu juurespelti

***

Marenki-mustaherukka suklaamoussé

Kahvi & tee

***

Tarjoilusta vastaa News Catering. Etukäteen ilmoitetut erityisruokavaliot huomioidaan. Hintaan sisältyy alkoholittomat ruokajuomat, alkoholillisista neuvotellaan erikseen.

Varaukset ja lisätiedot: myynti@intercom.fi

X