Tilan vuokraaminen

Huomioithan että varauskalenterissa näkyvät vain vahvistetut varaukset! Lisätietoja Agroksenmäen holvikellarin vuokrauksesta ja varaustilanteesta saat olemalla yhteydessä toimistoomme:

Intercom Design Oy
p. 0207 920 810 (arkisin klo 8-16)
myynti@intercom.fi

Tilavuokra

Koko päivän vuokra, vuokra-aika 09-06.00:

  • Maanantai 1250 euroa +alv
  • Tiistai tai keskiviikko 1550 euroa + alv
  • Torstai, perjantai tai lauantai 2050 euroa + alv
  • Sunnuntai 1250 euroa + alv

Tuntivuokra:

  • Maanantai – torstai: 
    08-17.00 välillä 80 euroa + alv/h 
    17-06.00 välillä 100 euroa + alv /h
  • Perjantai, lauantai ja sunnuntai:                    tuntivuokrauksia voi tehdä kuukautta ennen toivottua päivää, hinta 150 euroa + alv /h

Hinta on sama ympäri vuoden, ainoat poikkeuspäivät ovat vappuaatto, helatorstain aatto, itsenäisyyspäivän aatto ja uudenvuoden aatto joiden vuokrahinta on viikonpäivästä riippumatta 2050eur+alv.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Tilavuokra veloitetaan ennakkomaksuna laskulla.

Vuokra-ajan puitteissa tulee tapahtua myös tilaisuuden valmistelut sekä purku.

Agroksenmäen holvikellari on asettanut perjantaipäivien tapahtumille ikärajan. Perjantaisin tilaa ei vuokrata ryhmille, joista yli puolet on alle 21-vuotiaita.

Vuokraamme tilaa kuluvan vuoden lisäksi kahdelle seuraavalle vuodelle. Tämä tarkoittaa sitä että uusi vuosi tulee kokonaisuudessaan myyntiin tammikuun ensimmäisenä arkipäivänä, eli 4.1.2023 myyntiin tulee koko vuosi 2025.  Avauspäivänä varauksia otetaan vastaan 8-12.00 välillä ja sen jälkeen alamme arpomaan järjestyksiä.

Jos samalle päivämäärälle tulee ensimmäisenä myyntipäivänä klo 12 mennessä useampia kyselyitä meilitse tai puhelimitse suoritamme arvonnan. Arvontaan saa osallistua vain yksi henkilö kutakin juhlapäivää ja juhlivaa seuruetta kohden. Mikäli käy ilmi, että useampi henkilö samasta juhlaseurueesta on osallistunut arvontaan, suljetaan ao. henkilöt arvonnasta ja järjestetään uusi arvonta muiden arvontaan ilmoittautuneiden kesken.

VARAUKSEN PERUUTUS TAI SIIRTO

Mikäli tilaisuus peruuntuu tai siirretään varausmaksua koskevan laskun eräpäivän jälkeen, jää varausmaksu vuokranantajan hyväksi.

Tilaisuuden peruuntuessa tai sen siirtyessä 180–90 vrk ennen vuokra-aikaa veloitetaan 25 % tilavuokrasta.

Peruutuksen tai siirron tapahtuessa 90–30 vrk ennen vuokra-aikaa veloitetaan 50 % tilavuokrasta.

Peruutuksen tai siirron tapahtuessa alle 30 vrk ennen tilaisuutta veloitetaan tilavuokra kokonaisuudessaan.

Tilavuokra on suoritettava kokonaisuudessaan ennen juhlaa. Vuokralainen voi saada juhlatilaan sisään pääsemiseksi tarvittavan ovikoodin vasta kun kaikki osamaksut tilavuokrasta ovat suoritettuina.

Mahdolliset lisäkalusteet ja -palvelut laskutetaan erillisellä laskulla.

X