Etsimme tapahtumatuottajaa!

Intercom Design on Suomen vanhin ja monipuolisin kaluste- ja somistevuokraamo. Lisäksi yritys hallinnoi Helsingin Hermannissa sijaitsevaa uniikkia tapahtumatilaa, Agroksenmäen holvikellaria.

 

Olisitko sinä etsimämme tapahtumatuottaja?

 

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista, tehokasta ja ennen kaikkea innokasta tapahtumatuottajaa! Työ on monipuolinen ja sisältää niin myyntiä, markkinointia, suunnittelua ja toteutusta sekä asiakaspalvelua. Vastapainona toimistotyölle autat toisinaan tuotantopuolella ja etuna onkin jos somistaminen ja mielikuvituksen käyttäminen kuuluu vahvuuksiisi. Päivät ovat varmasti erilaisia ja työssä on myös oiva mahdollisuus osoittaa kyntensä, kehittyä ja ottaa vastuuta!  

 

Työ sopii sinulle loistavasti, jos omaat hyvät organisointitaidot, pidät useammatkin langat käsissäsi ja sopeudut erilaisiin tilanteisiin nopeasti.  Aiempi kokemus tapahtumatuotannosta on suuri plussa mutta työ sopii myös vastavalmistuneelle tai juuri opiskelunsa päättävälle. Työssä pärjää suomenkielentaidolla mutta englanti ja ruotsi katsotaan eduksi.   

 

Työ on määräaikainen ja kestää 1.9.2023 asti, jonka jälkeen jatkosta neuvotellaan.  Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin päiväsaikaan, mutta olet valmis olemaan välillä paikalla myös ilta- tai viikonloppuaikaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo pikimmiten osoitteeseen holvikellari(a)intercom.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoa antaa ja kysymyksiin vastaa Cindy Björkqvist (puh. 0400653605 /  cindy.bjorkqvist(a)intercom.fi), arkisin 8-16 välillä.  

 

Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.intercom.fi

X