Kuljetus ja Logistiikka

Hoidamme kuljetukset yrityksemme kuorma- ja pakettiautoilla. Kuljetusmaksu riippuu kuorman suuruudesta: mikäli kuorma mahtuu pakettiautoon, sovelletaan pakettiautohinnastoa ja sitä suuremmat kuormat veloitetaan kuorma-autohinnaston mukaisesti. Pienikin kuorma saatetaan logistisista syistä johtuen tuoda kuorma-autolla, mutta tällöin asiakas maksaa luonnollisesti pakettiautohinnaston mukaan. Hinta on per kuorma eli mikäli tilaus vaatii kaksi kuljetuskertaa, veloitetaan tuplamaksu jne.

  • Kuljetus pakettiautolla alkaen 70eur+alv /suunta
  • Kuljetus kuorma-autolla alkaen 120eur+alv /suunta

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Kuljetusmaksun suuruus määräytyy aina toimituskohteen sijainnin, kuljetettavan tavaramäärän sekä toimituksen ajankohdan mukaan.

Kuljetushinta sisältää kuljetuksen lastauslaiturille tai vastaavaan paikkaan, johon kalusteet saadaan tuotua suoraan kärryillä / lavoilla. Mahdollinen kantotyö portaikoissa tms. veloitetaan erikseen tuntihinnalla. Kuljetushinta ei sisällä tuotteiden purkua ja asettelua tai keräilyä ja pakkaamista kärryihin toimituskohteessa. Kuljetukset hoidetaan arkisin virka-aikaan. Kuljetukset muina aikoina erikseen sovittavaa lisäkorvausta vastaan.

Voit tiedustella kuljetuspalvelumme hintoja toimistoltamme puh. 0207 920 810 tai sahköpostitse myynti@intercom.fi .

VArastointi

Kaipaatko tuotteille tai tavaroillesi väliaikaista tai pidempää säilytystä? Meillä on kaksi suurta varastoa Helsingissä ja varastoistamme saa mahdollisuuksien mukaan vuokrattua tilaa isompaan ja pienempään säilytykseen. Ole yhteydessä toimistoomme niin katsotaan yhdessä tähän soveltuva ratkaisu. 

X