Kuljetuspalvelut

Hoidamme kuljetukset yrityksemme kuorma- ja pakettiautoilla. Kuljetusmaksu riippuu kuorman suuruudesta: mikäli kuorma mahtuu pakettiautoon, sovelletaan pakettiautohinnastoa ja sitä suuremmat kuormat veloitetaan kuorma-autohinnaston mukaisesti. Pienikin kuorma saatetaan logistisista syistä johtuen tuoda kuorma-autolla, mutta tällöin asiakas maksaa luonnollisesti pakettiautohinnaston mukaan. Hinta on per kuorma eli mikäli tilaus vaatii kaksi kuljetuskertaa, veloitetaan tuplamaksu jne.

  • Kuljetusmaksut pakettiautolla / Alkaen 70,00 € + alv / suunta

  • Kuljetusmaksut kuorma-autolla,  Alkaen 120,00 € + alv / suunta

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Edellä mainitut kuljetuspalvelun hinnat ovat alkaen-hintoja. Kuljetusmaksun suuruus määräytyy aina toimituskohteen sijainnin, kuljetettavan tavaramäärän sekä toimituksen ajankohdan mukaan.

Voit tiedustella kuljetuspalvelumme hintoja toimistoltamme puh. 0207 920 810 tai sahköpostitse myynti@intercom.fi .

kuljetusehdot

Kuljetushinta sisältää kuljetuksen lastauslaiturille tai vastaavaan paikkaan, johon kalusteet saadaan tuotua suoraan kärryillä / lavoilla. Mahdollinen kantotyö portaikoissa tms. veloitetaan erikseen tuntihinnalla. Kuljetushinta ei sisällä tuotteiden purkua ja asettelua tai keräilyä ja pakkaamista kärryihin toimituskohteessa. Kuljetukset hoidetaan arkisin virka-aikaan. Kuljetukset muina aikoina erikseen sovittavaa lisäkorvausta vastaan.

X